Akkreditering – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

AEM > Akkreditering

Akkreditering

Både afdelingens forsøgsdyrsprogram og relevante kurser er akkrediterede. Ekstern kvalitetssikring betragtes som et af de vigtigste kriterier, for måling af kvaliteten af en organisation.

  • AAALAC (Association for Assessment and Accreditation of Laboratory Animal Care) har akkrediteret forgsøgsdyrsvirksomheden på AEM.

  • FELASA (Federation of Laboratory Animal Science Associations) er den organisation som har ansvaret for akkreditering af udvalgte uddannelser/kurser på afdelingen.  

Det er afgørende, at AEM's ydelser er af høj kvalitet, således at vi kan garantere standardiserede ydelser og en velfungerende afdeling. Samtidig sætter det fokus på, hvordan vi kan forbedre afdelingen og udvikle forsøgsdyrsvirksomheden og uddannelserne, således at de møder behovene hos "kunderne", og lever op til de højeste internationale standarder og med høj kvalitet.

AAALAC accredited program

AAALAC

Afdelingen er underlagt og følger et omfattende kvalitetssikringssystem, der skal sikre, at arbejdsgange/metoder på forsøgsdyrsfaciliteterne udføres i henhold til interne bestemmelser, regler og lovgivning. Det gælder for alle ansatte i afdelingen samt forskere og kunder, der arbejder inden for afdelingen og drager nytte af afdelingens ydelser. Kvalitetssystemet overholder retningslinjer fra relevante dele af AAALAC.